OM

Jeg hedder Carina Heckscher og brænder for at sætte mennesket i fokus! Som inspirator fokuserer jeg på, hvordan man igennem autenticitet, dialog og fællesskab kan skabe en sund FEEDBACK- & NETWORKING-KULTUR.

Siden 2011 har jeg rejst land og rige rundt som foredragsholder og smittet publikum med min energi og mit gå-på-mod, og jeg har dømt ‘Janteloven sooo last season’!

Jeg inspirerer og motiverer til handling, når jeg inddrager mit koncept de 3 F’er FOKUS – FORANDRING – FORANKRING. Mit drive er at skabe rammen for den gode energi, der giver inspiration til at skabe en sund fællesskabs-kultur.

Med mine erfaringer og mit verdensbillede inspirerer og hjælper jeg med til at skabe den åbne og ærlige dialog, vidensflow og samspil i teams for at synliggøre den skjulte viden, der skaber ekstra bundlinje.

Udover at være inspirator og foredragsholder er jeg forfatter til 5 bøger. I samarbejde med fagspecialister har jeg udviklet mere end 55 forskellige sæt ‘SPØRGSMÅLSKORT der gør forskellen!’, der skaber nærvær, bedre dialog og udvikling – både på jobbet og privat.

Jeg har været professionel Netværker siden jeg var 18 år og startede egen virksomhed i 2004. De erfaringer jeg har fra mine tidligere jobs i reklamebranchen og siden 2011 som foredragsholder og facilitator, bruger jeg, når jeg inspirerer og giver virksomheder værktøjer, der kan bruges til at skabe en sund FEEDBACK- & NETWORKING-KULTUR og som forbedrer bundlinjen både personligt og i virksomheden.

Citat Carina Heckscher: ‘Jeg har verdens bedste job – jeg får mennesker til at lege hele livet på den seriøse og lærerige måde med ‘keep it simple’ redskaber’.


 

Carina Heckscher har firmaet iCHECK.dk som feedback-kultur.dk er en del af.